}

Subsidiecontrole

Een deelverklaring, zoals een subsidieverklaring, behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij geven we u als subsidieontvanger, stichting, universiteit, gemeente of ziekenhuis een oordeel af omtrent de middelenbesteding. 

FP7/Horizon 2020

Horizon 2020 is de opvolger van FP7 en het Europese financieringsprogramma voor onderzoek en innovatie. Wilt u als onderzoeksinstelling of bedrijf een beroep doen op dit subsidiebudget? De accountants van Audit To Be zijn uitstekend op de hoogte van de regels waaraan u moet voldoen. We voeren uw controle dan ook nauwkeurig uit.

Russel Bedford

Als MKB-ondernemer, universiteit of ziekenhuis vraagt u zelf subsidie aan voor een specifiek project. Bij Audit To Be gaan we voor u na of deze gelden worden uitgegeven volgens de Europese regels. Dit doen we in nauwe samenwerking met RBI-collega LubbockFine Chartered Accountants uit Londen. Lees meer

Meer informatie

Zoekt u een specialist op het gebied van FP7 of Horizon 2020? Als het gaat om veranderingen en interpretatie van de Europese subsidiewetgeving zijn wij altijd up-to-date. Neem contact op met een van onze experts voor een vrijblijvende afspraak in Voorburg. U kunt ons op werkdagen bereiken via +31 70 3209355.