}

Over Audit To Be

In control

Audit To Be is in september 2015 ontstaan door krachtenbundeling van de controleafdelingen van Stolp Adviseurs en Accountants en Kab West Accountants & Belastingadviseurs. 

Audit To Be staat kortgezegd voor: gecontroleerd worden om in control te blijven. Een audit is er niet zomaar, maar in het leven geroepen om aan te tonen dat u grip heeft en houdt op uw onderneming. Wij ondersteunen en adviseren u van harte, zodat ú de touwtjes binnen uw onderneming in handen houdt.

Audits

Wij voeren onafhankelijke (wettelijke) controles uit binnen het MKB en de non-profitsector vanuit onze praktijk in Voorburg. De kwaliteit is gewaarborgd door onze AFM-vergunning en het daarmee samenhangende stelsel van kwaliteitsbeheersing. Internationaal werken wij samen met andere kantoren binnen het accountancynetwerk RBI. Ook speelt digitalisering bij Audit To Be een voorname rol; onze dossiervorming is volledig digitaal. We nemen u dan ook mee in de hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van automatisering, procesmining en data-analyse.

Onze kernwaarden

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Een grote wederzijdse betrokkenheid komt het eindresultaat immers ten goede. Bij Audit To Be blinken we uit in durf; we gaan graag met elkaar het gesprek aan over mogelijke verbeteringen. Samenwerking staat in alles wat wij doen voorop; met u, met internationale partners en binnen het team.

Aangenaam kennis te maken!

Het uitvoeren van controleopdrachten is een specialiteit. Onze accountants zijn dan ook uitstekend opgeleid en altijd up-to-date als het gaat om de laatste wetten en regels. Wij werken met een vast team, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt. Wel zo prettig en overzichtelijk. Maak een afspraak via +31 70 3209355.

Assistent accountant/junior controleleider

Controleleider

Beginnend assistent

Directeur

Assistent accountant

Externe accountant

HR-adviseur

Beginnend assistent