}

RBI

Bij veel organisaties is er sprake van internationale verwevenheden. Wij werken nauw samen met een van de beste accountancynetwerken ter wereld; Russel Bedford International (RBI). Dankzij de aansluiting bij RBl heeft Audit To Be namens u toegang tot een wereldwijd netwerk van professionele dienstverleners met lokale, praktische en commerciële ervaring.

Internationaal zakendoen

Wanneer u een bedrijf in het buitenland heeft met een Nederlandse dochteronderneming kan uw accountant voor deze afzonderlijke onderneming een controleverklaring opvragen bij Audit To Be. Dit om vervolgens een verklaring af te kunnen geven voor de gehele groep. Ook wij treden regelmatig op als groepsaccountant voor een moedermaatschappij in Nederland met een buitenlandse deelneming of entiteit. Wij verstrekken in deze constructie dan auditinstructies aan de collega in het buitenland.

Subsidies

Als non-profitorganisatie doet u zelf uw subsidieaanvragen. Wij gaan na of het geld wordt besteed volgens de Europese regelgeving. Via het RBI-netwerk voeren wij namens de Londense organisatie LubbockFine Chartered Accountants als enige Nederlandse partner subsidiecontroles uit voor de Europese Unie. 

"Door deze gerenommeerde partnerships hebben wij veel expertise tot onze beschikking om u optimaal te adviseren en te begeleiden op internationaal gebied."

Meer informatie

Wilt u meer weten of kennismaken met onze werkwijze? Bel +31 70 3209355 voor een persoonlijke afspraak. U bent van harte uitgenodigd in Voorburg.