Wij zoeken innoverende RA’s

Registeraccountant - Voorburg

Ben jij een innoverende, doelgerichte RA met een sterke persoonlijkheid en de nodige ervaring? Dan hebben we een match!

Wie zijn wij?

Audit To Be is de controlepraktijk van Stolp+KAB adviseurs en accountants in Voorburg. Wij zorgen voor zekerheid, met name door de uitvoering van (wettelijke) controleopdrachten voor onze cliënten. In de praktijk staan wij dichtbij de ondernemer en garant voor hoge kwaliteit. We beschikken uiteraard over een AFM-vergunning en zijn lid van het internationaal accountancynetwerk Russell Bedford International. Onze cultuur is te omschrijven als professioneel, betrokken, sociaal, open, gedreven en slagvaardig. Dit zie je dan ook weer terug aan ons team gemotiveerde en enthousiaste collega’s!

Wat ga je doen?

Als Registeraccountant ben je eindverantwoordelijk voor de controleopdrachten van een diverse en uitdagende cliëntenportefeuille en treed je op als externe accountant. Daarbij weet je onze cliënten te verrassen met financiële, beleidsmatige en strategische adviezen. Ook weet je nieuwe opdrachten te signaleren. Daarnaast vind je het leuk om het team te coachen en aan te sturen en de collega’s met minder ervaring naar een hoger level te tillen.  

Wie zoeken we?

  • Iemand die vakinhoudelijk sterk en kwaliteitsbewust is;
  • met circa tien jaar relevante werkervaring;
  • sterk ontwikkelde ondernemersvaardigheden;
  • die communicatief sterk, enthousiast, flexibel is en houdt van contact met cliënten.

Je weet collega’s te inspireren om het maximale uit zichzelf te halen en je gelooft in de kracht van samenwerken.

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige leidinggevende functie met doorgroeiperspectief binnen een groeiende, middelgrote professionele organisatie;
  • volop ruimte voor initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid;
  • een goede werksfeer binnen een leergierig team met een diversiteit aan betrokken collega's;
  • een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten. We denken dat jij de beste ideeën hebt over jouw eigen ontwikkeling en vinden het leuk om dit zoveel mogelijk te faciliteren en daarmee te stimuleren.

Meer informatie

Mocht je jezelf herkennen in bovenstaand profiel dan maken wij graag kennis met je! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Roy ter Heijden (directeur) of Saskia van der Meer (onze HR-adviseur) via +31 70 3209355. Saskia is tevens bereikbaar via s.vandermeer@stolpkab.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via het contactformulier of per e-mail.